Het concept

Stichting VLNDR. ‘Begeleid Leven’ is ontstaan nadat een hechte groep van 5 kinderen bij Stichting Vlinders opgroeiden tot volwassen mensen. Elk met een eigen unieke persoonlijkheid en kwaliteiten.

Hoewel ze volwassen zijn volgens de maatschappelijke norm kunnen ze niet zelfstandig werken en wonen. Ze hebben allemaal nog steeds een grote hulpvraag. Daarom is Stichting VLNDR. gestart met ‘Begeleid Leven’. Een unieke vorm van zorg en dagbesteding. Zodat ze in een veilige omgeving zichzelf kunnen zijn en kunnen blijven ontwikkelen.

Beschermde omgeving

Een beschermde woon, leef en werkomgeving is van cruciaal belang om deze jong volwassenen een plek in onze gemeenschap te geven. Zichtbaarheid en meedoen in de maatschappij is hiermee een groot cadeau!

Stichting VLNDR. biedt een 24/7 zorgmodel met wonen en werken voor deze jong volwassenen. Zodat zij door kunnen groeien en deel uit kunnen blijven maken van onze maatschappij.

Kleinschalig, professioneel, zichtbaar en met respect voor de mens, het milieu en elkaar

Wonen en dagbesteding

Er zijn op de locatie van stichting VLNDR. vijf studio’s beschikbaar voor de jong volwassenen die vanuit Stichting Vlinders  de volgende stap in hun leven maken.

Dit zal dan ook voor lange tijd hun thuis gaan zijn!

Op deze locatie gaan we ook de dagbesteding voor de bewoners organiseren, hierover later meer!